Ratas käis Ülemkogul rendilennukiga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Peaminister Jüri Ratas käis eelmise nädala Euroopa Ülemkogul Brüsselis rendilennukiga, mille kulud tasutakse Euroopa Liidu eelarvest.

«Peaministri tiheda töögraafiku tõttu otsustati seekord kasutada liinilennu asemel rendilennukit. Tellimuslend võimaldas 18. oktoobril hilisemat väljalendu Tallinnast, et jõuda Brüsselis nii energeetika tuleviku ümarlaua kõnelustele kui ka kolmepoolsele sotsiaaltippkohtumisele,» ütles valitsuse pressiesindaja Triin Oppi teisipäeval BNS-ile.

«Reedel, 20. oktoobril oli võimalik Brüsselist otse Tallinnasse lennata vahetult pärast Euroopa Ülemkogu lõppu ning jõuda Eestis planeeritud kohtumistele,» lisas Oppi.

Euroopa Ülemkogule kutsutud delegatsiooni liikmete kulud katab Euroopa Liit, märkis valitsuse pressiesindaja.

Oppi sõnul reisis rendilennukis seitse inimest ja lisaks meeskond ning see läks maksma umbes 27 000 eurot.

Ülemkogu-eelne kolmepoolne sotsiaaltippkohtumine algas Brüsselis kolmapäeval kella 14.00 ning Ülemkogu lõppes reede keskpäeval. Otselend Brüsselist Tallinna väljus reedel kell 19.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles