Video ja galerii: poolesaja autoni ulatuvad järjekorrad hoiavad rehvivahetajaid üleval ka öösel (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas on iga-aastase ootamatu lumesaju tõttu rehvivahetustöökodades käed-jalad tööd täis ja järjekorrad kestavad mitmeid tunde.

Eile öösel ja täna varahommikul Tallinna katnud lumevaip toob järjekordselt autotöökodade garaažiuste ette pikad järjekorrad. Mustamäel asuva Gekkon Service töökoja ees oli täna enne lõunat ligi 50 auto pikkune järjekord, mille lõppu töökoja eest ei näinud.

Töökoja üks juhtidest Dmitri Babuškin, kellel juba magamata öö seljataga, ütles, et antud olukord temale mingit üllatust ei pakkunud. Babuškin on töökojas olnud eile hilisõhtust ja järjekord siiani rahunemismärke ei näita. «Ma arvan, et olen rääkinud tunnis umbes saja inimesega,» ütles Babuškin. Mehe sõnul võib olukord laheneda nädalavahetusel.

Autojuht Silver tuli järjekorda kell pool seitse hommikul ja siis oli enne teda järjekorras veel ligi 20 autot. Kella poole kaheteistkümneks oli ta jõudnud rehvivahetusele üsna lähedale - töökojast lahutas teda umbes neli sõidukit.

Järjekorra lõpus seisnud Arne ütles, et tema loodab umbes kolme tunniga rehvid vahetatud saada, kuid teda lahutas töökojast umbes 40 autot. Küsimusele, kas ta on halvimal juhul valmis järjekorras seisma kella kaheksani õhtul, vastas mees, et ta lihtsalt peab.

Vahetustega töötavas töökojas tõenäoliselt uksetaha kedagi ei jäeta ja tulevatel päevadel ei tohiks klientidest puudus tulla.

Anna märku, kuidas on möödunud sinu rehvivahetus saates meil aadressile tarbija24@postimees.ee.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles