Politsei otsib endiselt Tartumaal kadunud meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo
Tarmo Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks 49-aastase Tarmo asukohta, teda nähti viimati 9. oktoobri hommikul Tartu vallas oma kodu juurest autoga lahkumas.

Möödunud päevade vältel on politsei lisainfo kogumiseks suhelnud korduvalt Tarmo sugulaste ja kolleegidega, saamaks uut teavet tema käitumismustritest ja võimalikust viibimiskohast. Korduvalt on politsei kontrollinud Tarmo elukoha ümbrust ning paikkondi, kus mehele meeldis aega veeta.

Kõikidele patrullidele on jagatud mehe isikukirjeldus, kuid kui keegi kõrvaline peaks selliste tundemärkidega meest või tema rohelist Audit (751 ATG ) kuskil nägema või teab Tarmost midagi, siis palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000. Niisamuti ootab politsei Tarmolt eneselt märke selle kohta, et temaga on kõik hästi, tema pärast ei ole tarvis enam muretseda ning teda otsida.

Tarmo roheline Audi 80, millega ta 9. oktoobril kodust lahkus.
Tarmo roheline Audi 80, millega ta 9. oktoobril kodust lahkus. Foto: Politsei

Tarmo lahkus Tartu vallas Kastli külas asuvast kodust 9. oktoobri hommikul rohelist värvi Audiga, mille registreerimismärk on 751 ATG. Mees pidi samal hommikul minema tööle paari kilomeetri kaugusel Vasula alevikus asuvasse ettevõttes, kuhu ta aga ei jõudnud. «Ema ootas Tarmot sama päeva õhtuks koju, kuid sinna ta ei naasnud ning seni ei ole mehest midagi teada. Lähedaste sõnul on Tarmo vaikne ja enesesse tõmbunud mees ning nende sõnul ei ole selline kadumine tema  tavapärane käitumisviis,» rääkis Tartumaa piirkonnavanem Kaja Suur.

Tarmo on umbes 190 sentimeetrit pikk. Ta on kõhna kehaehituse ja tumedate lühikeste juustega. Mehel oli kodust lahkudes seljas tume jakk, tumesinised teksapüksid ja jalas mustad kingad. Tarmo lahkus kodust oma rohelist värvi sõiduautoga Audi 80.

Kõigil, kes on pärast 9. oktoobrit näinud kirjeldatud meest või sõiduautot Audi 80 numbriga 751 ATG, palutakse ühendust võtta telefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles