Briti vargad lasid sularahaautomaadi õhku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatuse toimumispaik Darlingtonis.
Plahvatuse toimumispaik Darlingtonis. Foto: Tom Wilkinson/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ööl vastu tänast otsustasid vargad Suurbritannias asuvas Darlingtoni linnas õhku lasta sularahaautomaadi, et sealt raha röövida, kirjutab BBC.

Sularahaautomaat langes rünnaku ohvriks kohaliku aja järgi umbes 1.20 varahommikul (Eesti aja järgi 3.20). Plahvatust kuulsid ka läheduses elavad inimesed.

Inspektor Chris Knox.
Inspektor Chris Knox. Foto: Tom Wilkinson/PA Wire/PA Images/Scanpix

Politsei hinnangul on pärast plahvatust kaduma läinud rahasumma, mille suurust avaldatud ei ole. Inspektor Chris Knoxi sõnul oli tegu rünnakuga kindlale sularahaautomaadile ning sihikule pole siiani võetud ühtegi teist objekti. Samas tunnistas politseinik, et plahvatus oli küllaltki suur ja tekitas ulatuslikku kahju.

Politsei andmetel nähti pärast plahvatust ka autot sündmuskohalt lahkumas ja seetõttu palutakse kohalike elanike abi. Samuti arvatakse, et üks varastest võis plahvatuse tagajärjel vigastada saada. Neid andmeid kinnitatud ei ole.

Sotsiaalmeedias võtsid sõna isegi kolm kilomeetrit eemal elavad inimesed, kes ütlesid, et kuulsid plahvatust. Ühe sündmuskohalt 150 meetri kaugusel elava inimese sõnul pani plahvatus tema maja lausa värisema. Sama mees arvas, et kurjategijad kasutasid selgelt liiga palju lõhkeainet ühe väikese putka õhku laskmiseks.

Plahvatuse tagajärjel lendas kiosk koos sularahaautomaadiga oma algsest asukohast vähemalt 10 meetri kaugusele. 

Plahvatuse toimumispaik Darlingtonis.
Plahvatuse toimumispaik Darlingtonis. Foto: Tom Wilkinson/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles