Postimees Walesis: Östberg leidis viisi, kuidas rallisid nautida

Merili Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östbergile meeldib lennata.
Mads Östbergile meeldib lennata. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Norra rallisõitja Mads Østberg võtab tavaliselt rallidel oma autost viimast, et publiku ees võimsaid õhulende näidata. Kuigi Walesis sedavõrd uhkeid lennukatseid pole nagu Soome või Rootsi rallidel, loodab ta, et midagi on tal siiski publikule pakkuda.

«Mulle meeldib hüpata. See on midagi, mida tahtsin tänavu üha rohkem teha ning olen seda joont jätkanud. Õhulennud on ju peamised, mida ralliautoga teha saab. Muidugi saab autoga veel paljusid asju teha, aga… ma naudin neid õhulende väga!» rääkis norralane Walesi ralli pressikonverentsil.

Østberg kandideerib oma õhulendudega ka WRC aastaauhindadele. Hääletus algab 1. novembrist ning siis avalikustatakse teistegi kategooriate nominatsioonid. Mitmele auhinnale kandideerib ka Ott Tänak, kes eelmisel aastal valiti rahvahääletusel parimaks sõitjaks ning ka Michelini aasta meeldejäävaima hetke omanikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles