Pärnu politseijuht: väited mitmekümneliikmelisest kambast ei vasta tõele (3)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri.
Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri. Foto: Madis Sinivee

Pärnu politseijuhi Andres Sinimere sõnul suhtuvad korrakaitsjad 15-aastase nooruki peksmisjuhtimisse täie tõsidusega, kuid väited mitmekümneliikmelisest kambast ei vasta tõele.

Sinimeri lausus, et Pärnu linn on elanike jaoks endiselt turvaline ja ta võib kinnitada, et väidetel mitmekümneliikmesisest seltskonnast, kes Pärnu linna elanikke kimbutab, ei ole alust.

«Politsei on alustanud selles juhtumis menetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Juhtumi kõik asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse raames,» ütles Sinimeri.

Politsei palub kõigil, kes olid 25. oktoobri õhtupoolikul Laia tänava piirkonnas ja olid tunnistajaks konfliktile, nägid noorukite seltskonda või situatsiooni, mis tundus kahtlane, võtta ühendust Pärnu politseijaoskonnaga numbril 5131599 või kirjutada aadressile ago.kartmann@politsei.ee.

«Märgates korrarikkumist, situatsiooni, mis ei tundu õige, või abivajajat, tuleks kindlasti sellest teada anda häirekeskuse numbrile 112, et abivajaja saaks kiiresti abi, olgu see politseipatrull või kiirabi. Pärnu politsei suhtub vägivallaga seotud juhtumitesse väga tõsiselt ja teeme endast kõike, et süüdlased leida ja vastutusele võtta. Hoolimine, märkamine ja sekkumine aitab meie linna teha üheskoos turvalisemaks,» ütles Pärnu politseijuht.

Pärnu Postimees kirjeldas juhtumit, kuidas 15-aastast poissi ründas Pärnu kesklinnas noortekamp. Poisi ema sõnul oli ründajaid kuni 50.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles