Maailmameister Sebastien Ogier: aina raskem on perest rallikurvide nimel lahkuda

Merili Luuk, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ja tema abikaasa Andrea Kaiser Walesi ralli finišis võitu suudlusega tähistamas.
Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ja tema abikaasa Andrea Kaiser Walesi ralli finišis võitu suudlusega tähistamas. Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC/Scanpix

Walesi ralli oli Ott Tänaku ja Martin Järveoja tööandjale M-Sportile ideaalne – koduradadel võistelnud Elfyn Evans sai esimese rallivõidu, lisaks kindlustati esimest korda eratiimina nii võistkondlik MM-tiitel kui ka Sebastien Ogier' viies individuaalne MM-tiitel. Kas, kus ja kuidas 33-aastase prantslase vägev karjäär jätkub, selgub lähiajal.

Kui Eesti ekipaaž Llandudno väikelinna seatud Walesi ralli finišisse jõudes autost välja astus, kõlas soliidne aplaus. Kui pärast pikka ootamist saabusid üksteise järel aga järjekordse maailmameistritiitli kindlustanud Ogier' ning Walesi au ja uhkuse Evansi masinad, läks rahvamass täiega pöördesse. Ogier võttis pärast rahvamassi ees tehtud demonstratiivseid piruette oma tiitlivõitu üpris rahulikuna, kuid tunnistas Postimehele, et äsjane MM-tiitel on tema silmis kõige väärtuslikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles