Alko1000 plaanib järgmiseks aastaks avada 15 toidukauplust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Alko1000 meelitas avamisperioodil ligi palju inimesi.
Tartu Alko1000 meelitas avamisperioodil ligi palju inimesi. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Alko1000 kaupluste juhataja Einar Visnapuu sõnul plaanib ettevõte järgmise aasta lõpuks avada 15 toidukauplust üle Eesti, lisaks praegu avatud toidupoodidele nii Tartus kui ka Valgas.

«Järgmise aasta lõpuks on Eestis toidupoode juba viisteist. Kui kellelgi poolt on soodne pakkumine kinnisvara osas, siis sinna me ka lähme,» ütles Visnapuu BNS-ile.

«Meil ei ole täpset programmi selles osas, kui palju poode tuleb ühte või teise linna. Seal, kuhu pinna saame, sinna poe ka teeme,» lisas ta

Tartus avati Alko1000 Market käesoleva aasta augustikuu lõpus ning Valgas avas toidupood uksed möödunud nädala kolmapäeval.

«Tartus on meil senimaani läinud üsna hästi. Lähiajal seame poodi ülesse ka külmakambrid ning seejärel tulevad müügile ka külmatooted. Järgemööda tulevad müügile või, juust ja teised piimatooted, millest meie kliendid seni on puudust tundnud,» rääkis Visnapuu.

Seejuures on Visnapuu sõnul vaatamata Valga-Valka endises piiripunktis asuvale Alko1000 kauplusele ka Valga uues toidupoes võimalik alkoholi müüa. «Nädalaprognoosi põhjal võib öelda, et nii drastiline asi ei ole – ka Valgas ostetakse alkoholi üsna usinasti. Kuid meie põhiline suunitlus on siiski toidukaupadele,» ütles ta.

Lisaks laiendustele Eestis, on ettevõttel tuleval aastal plaanis ka Lätis toidukauplused avada. «Lätis on meil praegu neli alkoholikauplust. Järgmise aasta plaan on sinna juurde tuua ka mõni toiduainete kauplus,» märkis Visnapuu.

Alko1000 odavpoe ja alkoholi keti kauplused kuuluvad osaühingule A1M.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles