Simon Cowell: kukkusin madala vererõhu tõttu trepist alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Jon Super/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti talendisaadete tuntud kohtunik Simon Cowell viidi möödunud reedel haiglasse, kuna ta sattus kodus õnnetusse.

58-aastase muusikamoguli teatel kukkus ta oma Londoni kodus terpist alla, saades kaelanihestuse, mille tõttu kohale kutsutud parameedikud panid talle kaelatoe, edastab The Telegraph. 

Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Jon Super/PA Wire/PA Images/Scanpix

Cowelli sõnul tekkis tal madala vererõhu tõttu uimasus, see tõi kaasa kukkumise ja lühiajalise teadvusekaotuse.

«See ehmatav juhtum näitas, et pean oma tervise eest paremini hoolitsema. Teen seda oma poja pärast, kes on alles kolmeaastane ja vajab mind. Olen isa ja see on kõige tähtsam,» teatas staarkohtunik.

Cowelli sõnul on ta õnnelik, et tegemist oli õnneliku õnnetusega, sest ta ei saanud raskelt vigastada ega murdnud ka ühtegi luud.

«Tegin sel jahedal hommikul kuuma piima ja kui ma magamistuppa tagasi hakkasin minema, kukkusin trepist alla. Ärkasin alles siis, kui mu kaela ümber oli kaelatugi. Olen paranemas,» teatas inglane.

Arstid soovitasid Cowellil mõnda aega kodusel ravil olla ja mitte uuesti tööle kiirustada. Ta jättis sel nädalalõpul toimunud talendisaate «X Factor» lindistuse vahele.

Simon Cowelli Londoni kodu
Simon Cowelli Londoni kodu Foto: Gareth Fuller/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles