Riiska veevarustus paraneb

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiska linnaosas elab hinnanguliselt kolmandik Tõrva elanikest. Siiani ei ole piirkonnas suudetud pakkuda kvaliteetset kraanivett, algavad tööd peaksid olukorda selles osas muutma.
Riiska linnaosas elab hinnanguliselt kolmandik Tõrva elanikest. Siiani ei ole piirkonnas suudetud pakkuda kvaliteetset kraanivett, algavad tööd peaksid olukorda selles osas muutma. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Sel talvel lähevad Tõrvas Riiska linnaosas lahti kauaoodatud vee- ja kanalisatsioonitorustiku uuendustööd. Kolmandikule linnaelanikest toovad need kaasa küll kohatist ebamugavust, kuid ka puhtama vee ja korraliku surve torustikes.

Tõrva Veejõud OÜ juhatuse liikme Ivo Solomi sõnul on töövõtulepingud allkirjastatud, praegu käivad ettevalmistustööd ja graafiku järgi võiks kopp maasse minna veebruaris. «Samas on ehitaja öelnud, et see võib juhtuda ka varem, näiteks detsembris või jaanuaris, kui ilmad väga vingerpussi ei mängi,» lisas Solom.

Teatavasti sai Tõrva 2012.–2013. aastatel Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist toetust üle 9 miljoni euro oma vee- ja kanalisatsioonisüsteemide uuendamiseks. Rajati uus reoveepuhasti ja veetöötlusjaam, soetati uus trasside hooldusauto ning renoveeriti ja ehitati hulgaliselt uusi tänavatrasse. Paraku ei jätkunud siis piisavalt raha, et korda teha ka Riiska linnaosa torustik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles