Vutimehed võitlesid, kuid jäid tühjade pihkudega

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti käesoleva jalgpallihooaja eelviimane kõrgliigamängude voor. Viljandi Tulevik võõrustas kunstmurustaadionil Nõmme Kaljut, ainsat Premium-liiga meeskonda, kellele tema hammas polnud sel aastal peale hakanud. Lõpuvile kõlades tuli nentida, et nii jäigi.

Eelviimane mängupäev ei otsustanud enam midagi Kalju ega ka viljandlaste jaoks. Esimesena mainitu oli endale taganud pronksmedalid, teine aga püsis vankumatult üleminekumänge tähistaval eelviimasel tabelireal. Seega oli mängus ainult au.

Kohtumist alustas oodatult aktiivsemalt külalismeeskond, ent publiku pulsi ajas esimesena üles Nõmme Kaljust Viljandis laenul olev Vlasi Sinjavski, kes sai trahvikasti joonel palli omaks ja purjetas läbi kahe kaitsja väravavahiga silmitsi. Paraku mängis ta olukorra pisut üle ning lasi paremat löögikohta otsides mööda kaks pealelöögivõimalust. Lõpuks kiirustades tehtud löögi püüdis Vitali Teleš raskusteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles