Elva vallavolikogu esimeheks valiti Maano Koemets

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maano Koemets (49)
Maano Koemets (49) Foto: Google

Elva vallavolikogu esimeheks valiti esmaspäeval senini Rannu vallavanema ametit pidanud Maano Koemets, tema poolt hääletas 18 volikogu liiget.

Elva uue vallavolikogu esimese istungi päevakorras olid volikogu esimehe ja aseesimehe valimised ning Elva linnavalitsuse, Konguta vallavalitsuse, Palupera vallavalitsuse, Puhja vallavalitsuse, Rannu vallavalitsuse ja Rõngu vallavalitsuste lahkumispalve ärakuulamine.

Elva vallavolikogu esimeheks valiti senini Rannu vallavanema ametit pidanud Maano Koemets, tema poolt hääletas 18 volikogu liiget. Aseesimeheks valiti endine Elva Linnavolikogu aseesimees Peeter Laasik.

Maano Koemets tänas kõiki volikogu liikmeid toetuse eest. «Ees seisab suur väljakutse, minu jaoks on oluline, et volikogus valitseks hea koostöö ja töine õhkkond. Volikogul on ees tihe töögraafik - lähimate nädalate jooksul tuleb valida vallavanem, kinnitada vallavalitsus, moodustada volikogu komisjonid, võtta vastu põhimäärus uue vallavalitsuse tegevuseks. Loodav Elva vallavalitsus peab arvesse võtma kuue omavalitsuse parimad praktikad ja kaasama parimad inimesed.»

Peeter Laasik avaldas veendumust, et kõik volikogu liikmed saavad anda panuse Elva valla arendamisse. «Meie kõigi valimisplatvormides on palju häid mõtteid ja lubadusi valla elanike jaoks. Kasutame nüüd unikaalset võimlust alustada puhtalt lehelt ja koos konstruktiivselt tööle hakata nende täide viimiseks.»

Elva vallavolikogus on kokku 29 kohta, milles Reformierakonna nimekiri on valmistulemuste põhjal esindatud kümne liikmega, Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale kuulub neli ja Keskerakonnale kaks vallavolikogu liikme kohta.

Järgmine Elva vallavolikogu istung toimub 7. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles