Video: noamees liigub ringi Raekoja platsil (7)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Vabaduse väljakul täna ennelõunal maha lastud 33-aastane mees liikus oma hukkumiskohta Raekoja platsilt mööda Harju tänavat.

Raekoja platsi toitlustuskoha töötaja filmis oma telefoniga veidralt käituvat meest, kes paljajalu sihitult ringi kõndis.

Toidukoha teenindajate sõnul märkasid nad Raekoja platsil umbes veerand tundi sihitult ringi käinud mehe käes üht nuga ning andsid sellest teada politseile. Ühe teise toidukoha töötaja sõnul uitas meest paljajalu raekoja ümber ning läks seejärel mööda Harju tänavat Vabaduse väljaku suunas. 

Vabaduse väljakul politseinikku rünnates oli mehel käes juba kaks nuga.

Politsei sai täna kell 11.04 teate, et mööda Harju tänavat liigub Vabaduse väljaku suunas nugadega vehkiv mees. Politsei reageeris väljakutsele ja läks sündmuskohale. Korrakaitsjad palusid mehel noad käest visata ja peatuda. Mees ei allunud korraldustele.

Pärast korduvate korralduste andmist olid korrakaitsjad sunnitud tegema hoiatuslasu õhku. Selle peale mees endiselt ei allunud korraldustele, vaid hakkas lähenema politseinikele, noad käes. Politsei kasutas mehe peatamiseks teenistusrelva.

33-aastane Eesti kodanik sai kuulitabamuse rindkeresse. Kiirabi toimetas mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus ta suri.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles