Pärnu ööklubist lahkudes kadunuks jäänud Johannese otsingud jätkuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib 19aastast Johannest.
Politsei otsib 19aastast Johannest. Foto: Lääne prefektuur

Politsei jätab 29. oktoobri öösel Pärnu linnas kadunuks jäänud 19-aastase Johannese otsingutega ning palub kaasabi selgitamaks välja tema asukohta.

Johannest nähti viimati 29. oktoobri öösel, mil ta lahkus Pärnus Hommiku tänaval asuvast ööklubist Vaarikas. Noormehe telefon on välja lülitatud, mistõttu ei ole võimalik temaga kontakti saada ega positsioneerimisega tema asukohta välja selgitada.

Esmane info Johannese kadumisest laekus politseile 30. oktoobri õhtul ja enne otsingute alustamist tehti eeltööd. Suheldi sõpradega, kellega ta tol õhtul koos oli ja koguti lisainformatsiooni, et kust meest otsima hakata. Sealt selguski, et Johannes lahkus 29. oktoobri öösel ööklubist Vaarikas ja seetõttu alustati aktiivseid otsinguid just nimelt Pärnu kesklinna piirkonnas.​

Politsei edastas turvakaamerate kuvatõmmised, millel on näha kadunud Johannes:

Foto: PPA
Foto: PPA

Politseinikud ja lähedased on kontrollinud mehe elukohta Sauga vallas ja haiglaid. Samuti ei ole Johannest teadaolevate sõprade-tuttavate juures. Lisaks kontrollisid politseiametnikud ning OPEROG vabatahtlikud üle Pärnu kesklinna piirkonna ning Sauga vallas Nurme küla teelõigu, mis viib Johannese elukohani. Teisipäeva õhtul kell 22.00 lõpetati otsingud ja nendega jätkatakse kolmapäeval. 

Politsei jätkab seni laekunud vihjete kontrollimist ning Pärnu linna turvakaamerate salvestiste üle vaatamist. ​Kolmapäeva hommikul kogunevad politseiametnikud kui ka vabatahtlikud Pärnu politseijaoskonna juurde, kus esmalt vaadatakse üle öö jooksul selgunud teave ning selle põhjal alustatakse taas Johannese otsinguid.

Politsei otsib pärast ööklubist lahkumist kadunuks jäänud 19-aastast Johannest.
Politsei otsib pärast ööklubist lahkumist kadunuks jäänud 19-aastast Johannest. Foto: Teele Talve

Politsei palub, et Pärnu kesklinnas ja Tallinna maantee läheduses elavad inimesed kontrolliksid esimesel võimalusel üle oma eramu juurde jäävad hooned, kuhu võimalik ka kõrvalistel inimestel ligi pääseda.

​Samuti palub politsei kõikidel elanikel, kes elavad Pärnus Tallinna maanteel kuni Sauga alevikuni, üle vaadata oma eramu juurde jäävad hooned ning kui see on tehtud, anda sellest teada meilile karin.uibo@politsei.ee. Infost oleks politseile palju kasu, sest kui saadakse teavet üle kontrollitud hoonete ja nende ümbruse kohta, siis saab politseinikud ning vabatahtlikud suunata veel läbiotsimata piirkondadesse.

Lisaks paneb politsei kõigile südamele, et kui koos minnakse kusagile üritusele ja tarvitatakse vägijooke, siis sõpru maha ei jäeta - tehke alati nii, et kõik sõbrad jõuaksid turvaliselt koju.

Johannes on umbes 170 cm pikk, tumepruunide lühikeste juustega ja keskmise kehaehitusega. Seljas võib tal olla valgete triipudega must kampsun, heledad teksapüksid ja jalas tumepunased tennised. 

Kõigil, kes on Johannest pärast 29. oktoobrit näinud või omavad muud infot tema liikumise või võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Politsei otsib 19-aastast Johannest.
Politsei otsib 19-aastast Johannest. Foto: Teele Talve

Kõik vabatahtlikud, kes vähegi saavad, on Johannese otsingule appi palutud. Selga on hea panna maastikule vastav riietus, milleks on kindlasti vettpidavad jalanõud ehk kummikud, soojad püksid ja jope, helkurvest ja kindlasti taskulamp. Kaasa on hea võtta tagavara kuivad riided. Vabatahtlikud saavad üldistes küsimustes võtta ühendust Aarega telefonil 5242776.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles