Linn koondab koristajaid ja majahoidjaid

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem oli igal linna asutusel oma majahoidja, kes lehti riisus, siis nüüd teevad seda Viljandi Linnahoolduse töötajad.
Kui varem oli igal linna asutusel oma majahoidja, kes lehti riisus, siis nüüd teevad seda Viljandi Linnahoolduse töötajad. Foto: Elmo Riig

Ligi kaheksakümmend linna palgal olevat koristajat ja majahoidjat on praegu ilmselt ärevil, sest ei tea veel kindlalt, millises ettevõttes nad detsembrist töötavad.

Kui seni oli allasutuste abipersonal linna palgal, siis detsembris hakkab tööle kinnisvara haldusamet, kes ostab koristamis- ja muud hooldusteenused sisse. See tähendab aga 76 inimese koondamist.

Viljandi linna kinnisvara haldusameti juhataja Andres Mägi kinnitas, et 76 inimese tööfunktsioonid muutuvad ja nad on saanud koondamisteate. «Peamiselt on need koristajad ja majahoidjad, mõnes kohas ka remonditöölised,» täpsustas Mägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles