Tallinna valimiskomisjon määras linnavolikogu asendusliikmed

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Tallinna valimiskomisjon määras ametikoha tõttu linnavolikogu liikme kohast loobunute asendusliikmed.

Keskkonnaminister Siim Valmar Kiisleri asemel asub volikogu liikme kohale Riina Solman. Haridus- ja teadusminister Mailis Repsi asendab linnavolikogu liikme kohal Tiit Terik ning riigihalduse minister Jaak Aabi asendab Enno Tamm. Välisminister Sven Mikserit asendab linnavolikogu liikme kohal Anto Liivat, siseminister Andres Anvelti asendusliikmeks on Annela Ojaste ning tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski asendusliikmeks Karl-Martin Sinijärv. Kultuuriminister Indrek Saare asemel sai linnavolikogu liikmeks Kadi Pärnits.

Riigikogu liikme volituste lõppemiseni asendab Tallinna linnavolikogus riigikogu esimeest Eiki Nestorit Kadri Kõusaar ning riigikogu liiget Viktor Vassiljevit Vladimir Panov.

Euroopa Parlamendi liikmeid Yana Toomi, Kaja Kallast ja Urmas Paeti asendavad linnavolikogus Andrei Birov, Liis Klaar ja Vilja Toomast.

Seoses Tallinna linnakantselei teenistujaks olemisega lõpetati Aleksandr Tšaplõgini linnavolikogu liikme volitused ning tema asemele määrati linnavolikogu liikmeks Igor Jermakov.

Linnavolikogu liikme kohast loobunud riigikogu aseesimehe Hanno Pevkuri ning samuti loobunud tema esimese asendusliikme Paul-Eerik Rummo ja teise asendusliikme Anne Sullingu asemel asub linnavolikogu liikme kohale Heli Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles