Viljandlased murdsid lätlaste turniiril pjedestaalile

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts (sinises) võitis Eesti noormaadlejate võistlussarja «Nublust Nabiks» Lätis peetud viiendal osavõistlusel tihedas rahvusvahelises konkurentsis esikoha.
Rene Talts (sinises) võitis Eesti noormaadlejate võistlussarja «Nublust Nabiks» Lätis peetud viiendal osavõistlusel tihedas rahvusvahelises konkurentsis esikoha. Foto: Elmo Riig

Noorte maadlejate seeriavõistluse «Nublust Nabiks» viiendal etapil Lätis Cēsises võitsid Viljandi spordikooli õpilased ühe kuld- ja ühe hõbemedali ning kaks pronksmedalit. Kohal olid 26 klubi esindajad – kokku ligikaudu 160 noort.

Ainsa esikoha tõi Viljandimaale Rene Talts, kes on sel hooajal haiguse tõttu pidanud mitu turniiri vahele jätma ning oli nüüd võitlusjanusena heas hoos. Kehakaalus alla 32 kg soodsa loosiga otse veerandfinaali pääsenud, seljatas ta oma esimeses kohtumises kiirelt kohaliku maadleja Gabriels Ceplītise. Teises vastasseisus alistas ta 10:0 venelase Igor Lipovi.

Esikohakohtumises oli Rene Taltsi vastaseks Gulbene maadleja Artis Jencītis. Kohtunikud katkestasid finaali juba esimesel maadlusajal viljandlase 10:0 ülekaalu tõttu. See märkis tema järjekordset rahvusvahelise noorteturniiri võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles