Riigikogusse kandideerinu reklaam venis Jeemenist kolm kuud

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste reisiseltskond sõitsid kolme kuu jooksul jalgrattastega läbi kogu Kõrg-Aasia, kokku üle 3000 kilomeetri. Hannes Hanso on pildil paremalt teine.
Eestlaste reisiseltskond sõitsid kolme kuu jooksul jalgrattastega läbi kogu Kõrg-Aasia, kokku üle 3000 kilomeetri. Hannes Hanso on pildil paremalt teine. Foto: HANNES HANSO

Riigikogusse pürginud maailmaränduri Hannes Hanso saadetud kirjad kodukandi tuttavatele üleskutsega teda valida, mis kolm kuud tagasi Jeemenist posti pandud, jõudsid Saaremaale alles nüüd.

«Kas mitte hiljaks pole jäänud?» naeris Orissaare vallas Väike-Pahila külas elav Indrek Haamer, kelle postkasti jõudis valimisreklaam sel kolmapäeval, kirjutas Saarte Hääl.

Pöide vallast Reina külast pärit Hannes Hanso pani oma sõnul kirjad posti viis nädalat enne valimisi ja näiteks Omaani pealinnast saadetud postkaardid jõudsid tema sõnul kenasti kohale.

Hanso meenutas, et kui ta neid Jeemenis posti viima läks, olles kulutanud mitu päeva nende kirjutamiseks (just Muhu, Orissaare, Valjala piirkonna inimestele, keda ta ise teadis, või siis nende tuttavatele), küsinud postiametnik, et kas tema jaoks on tähtis, et need kirjad ka kohale jõuaksid.

«Mees vangutas pead ja oli näha, et ta on kahtleval seisukohal,» rääkis Hanso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles