Viis moodust, kuidas motiveerida ennast trenni tegema ka talvel

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Külmade ilmadega tahaks väljas jooksmise asemel hoopis kodus sooja teki all mõnuleda. Kuid kuidas motiveerida ennast ka talvel ikkagi trenni minema?

  1. Tee sõbraga kahe peale trennikalender. Siis saate üksteist motiveerida ja eriti külma ilmaga on palju toredam koos trenni teha, kirjutab Pure Wow. Planeerige kindlad päevad ja ajad, mil käite jooksmas või jalutamas.
  2. Tee trennist hommikurutiin. Uuringute järgi on hommikul, kui keha kortisooli tase on kõrgem, lihtsam tegutseda. Isegi, kui sa pole hommikuinimene, hakkab regulaarse une ja tervisliku toitumise baasil hommikune trennitegemine ajaga normaalsuseks muutuma .
  3. Muretse endale trendikad trenniriided. Parim motivatsioon välja minekuks, eriti kui on külm, on uued riided.
  4. Sea eesmärk enne jõule vormis olla. See on väga hea motivaator, sest siis tead, et võid rahuliku südamega jõulude ajal patustada.
  5. Tee trenni ka siseruumides. Kui sa tõesti ei taha üldse välja minna, siis saab trenni teha ka kodus. Mõtle välja lühike, näiteks 15-minutiline kava, mida saad harrastada kodus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles