Tallinnas toimuva Ironmani triatloni korraldajad otsivad vabatahtlikke

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRONMAN Tallinn.
IRONMAN Tallinn. Foto: Rene Jakobson

Tuleval aastal Tallinnas toimuva Ironmani triatloni korraldamiseks oodatakse appi 2000 vabatahtlikku.

Tallinn Ülikooli rektor Tiit Land, rahvusvahelise spordivabatahtlike liikumise SCULT tegevjuht Ott Pärna ja IRONMAN Tallinn 2018 peakorraldaja Ain-Alar Juhanson allkirjastasid täna hea tahte kokkuleppe spordivabatahtlike inspiratsioonipäeval Tallinna Ülikoolis. IRONMAN Tallinn korraldamiseks oodatakse appi 2000 vabatahtlikku. Kõik ülikoolid, ettevõtted, spordiklubid ja teised organisatsioonid ning kõik huvilised on oodatud, et teha koostööd ja registreerida vabatahtlikuks.

 «Täispika triatloni korraldamine pealinnas on keeruline ettevõtmine ja vabatahtlikke on vaja väga paljude valdkondade jaoks, et sündmus õnnestuks väga hästi,» ütles peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

IRONMAN Tallinn toimub 4. augustil 2018. Starti pääseb 2000 osalejat ning hetkel on võistlusele registreerunud juba ligi 900 osalejat 42 riigist. IRONMAN täispikk triatlon on 3,8 km ujumist, 180 km ratast ja 42,2 km jooksu. Hea eeskuju persoonina treenib triatloniks näitleja Raivo E. Tamm.

Vabatahtlike tegevusvaldkondade loetelu ja vabatahtlikuks registreerimise võimaluse leiab IRONMAN Tallinn kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles