Viljandi linnapeaks valiti Madis Timpson

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Timpson.
Madis Timpson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu valis reedel linnapeaks Reformierakonna esindaja Madis Timpsoni.

Viljandi linnavolikogu valis linnapeaks võimuliidu esitatud Madis Timpsoni poolt hääletas 16 volikogu saadikut ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esitatud Helmen Küti poolt andis hääle 11 saadikut. Seega osutus valituks Timpson.

Volikogu kinnitas Timpsoni asemel volikogu liikmeks Reformierakonna nimekirjas kandideerinud Ruth Vaara.

Ka vabastas volikogu ametist senise linnavalitsuse ning kinnitas 21 poolt-, nelja vastu- ja kahe erapooletu häälega ametisse uue linnavalitsuse. Viljandi abilinnapeadena jätkavad Janika Kivistik ja Kalvi Märtin.

Volikogu kinnitas linnavalitsuse liikmeteks reformierakondlased Kert Villemsi ja Rein Triisa, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluvad Gert Elmaste ja Gunnar Veermäe ning keskerakondlase Karl Õmbluse.

Viljandis sai kohalikel valimistel SDE 27-liikmelises volikogus üheksa kohta, Reformierakond kaheksa, Isamaa ja Res Publica Liit kuus, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kaks ja Keskerakond kaks kohta.

Võimuliidu moodustavad Reformierakond, Isamaa ja Res Publica Liit ja Keskerakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles