Marta Laan laulis näosaates nii valesti, kui veel sai! Andrus Vaarik: ma kartsin seda numbrit väga (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuenda saate võitis Florence Foster Jenkinsit kehastanud Marta Laan, kes annetas võidetud 1000-eurose tšeki Margus Karu SA-le.  

Esimese näosaate võitis noortedirigent Valter Soosalu, teise näitlejanna Marta Laan, kolmanda Hele Kõrve ning neljanda ja viienda saate Daniel Levi Viinalass. 

Kuuenda saate järel juhib üldtabelit Marta Laan, kellele järgnevad Valter Soosalu ja Hele Kõrve. 

Näosaate kohtunikud
Näosaate kohtunikud Foto: TV3

Kohtunikutoolis istus sel korral lisaks Tanja Mihhailova-Saarele, Olav Osolinile ja Andrus Vaarikule külaliskohtunik näitlejanna Rita Rätsepp. Saatejuht on Märt Avandi.

Kuuenda saate esitused

Hele Kõrve – Koit Toome «Nädalalõpp»

Olav Osolin: Tõesti väga hea lugu ja ka sõnum, mida see edasi annab. See on ju tüüpiline Eesti nädalavahetuse lugu. Ja me nägime ka ükskord, kuidas ahistati meest. Sellest peavoolumeedia ei räägi mitte midagi. Aga sa olid erakordselt lahe Koit Toome.

Tanja Mihhailova-Saara: Väga lahe avanumber ja väga hoogne. Kärinat oleks tahtnud, aga muidu oled selline mini-Toome.

Rita Rätsepp: Ma tõesti nautisin seda, et jälle üks armas kolleeg saab tulla oma nahast välja ja täiega rokkida. Mulle väga meeldis, kuidas sa flirtisid nende tüdrukutega.

Andrus Vaarik: Mulle tõesti meeldib see, kuidas sa saad siin ennast välja märatseda!

Daniel Levi Viinalass – Calum Scott «Dancing On My Own»

Tanja: Nii nõmedalt ilus lugu oli see! Miks sa nii hästi laulsid? Sigahästi laulsid seda! Natuke oli sinu tämbrit, aga keda huvitab? Ma tahtsin ainult sind kuulata!

Rita: See oli nii ilus lugu! Ma vaatasin seda lummatult. Sa võiksid seda laulu laulda kuskil kontsertidel ka. 

Andrus: No mida sa oskad öelda sellise asja peale? Ega sa lauldes ei apelleerinud mu mõistusele, et kuidas ma seda analüüsima hakkan. Sa tegid seda nii, nagu üks suur artist teeb - südamest südamesse.

Olav: Kui Briti talendisaates seda esimest korda lauldi, siis Simon Cowell kasutas ära kuldset nuppu ja saatis laulja otse poolfinaali. Ta ütles, et ta pole kunagi kuulnud seda laulu nii hästi lauldavat. Kui mul oleks kuldne nupp, siis ma vajutaks seda, sest see oli tõesti hästi lauldud.

Elina Born – Nina Hagen «New York, New York»

Rita: Mul on senimaani kananahk ihul! See oli nii äge lihtsalt.

Andrus: Ma arvasin, et sul saab raske olema tulla enda loodud produktist. Aga Elina Born tuleb igas saates jälle kapist välja. Mul on tunne, et sa oled surunud ennast mingitesse raamidesse. Ma saade saatelt armun sinusse üha enam ja ma tõesti ei ole väga vana. 

Olav: Oi, see oli uhke lugu! Seal olid kõik New Yorgi diskod üles loetud. Eks teda nimetati pungi vanaemaks omal ajal. Kui ta läks saatesse, siis see tavaliselt lõppes skandaaliga ja saatejuht lasti lahti. Meie saates on muidugi kõik lubatud. See oli väga lahedalt lauldud ja tõeliselt mõnus lugu. Mulle meeldis see hullupööra.

Tanja: Mulle väga meeldis see etteaste. Juhul, kui sa mõtled stiili vahetada, siis see õnnestuks sul suurepäraselt.

Bert Pringi – The Tuberkuloited «Lilleke rohus»

Andrus: See oli kohutavalt naljakas! See ei allu analüüsile, miks mul oli nii naljakas. See on mingite peente vahenditega tehtud. See oli mentaliteediparoodia. Ma sain targemaks, Bert. Aitäh!

Olav: Hästi moodne lugu! Minimalistlik sõnum - lilleke, naine, rohi. Noored ongi harjunud lühikeste, kokkupressitud sõnumitega ja vanematel ei jäägi rohkem meelde. 

Tanja: Mulle emotsionaalse inimesena meeldivad emotsionaalsed etteasted. Jaa, sain aru peaaegu kolmest sõnas. Tüdruk, lilleke, rohus ja aaa. Ülihea koolibändi tunne. 

Rita: Kui ma seda etteastet vaatasin, tekkis mul tunne, et see on paroodia kõige paremas mõttes. Ma ei näinud siin Bert Pringit.

Hanna Martinson – Demi Lovato «Skyscraper»

Olav: See on tõenäoliselt kõigi aegade kõige kuulsam Eesti autori kirjutatud lugu. Selles suhtes Kerlile tänu, et ta nii ilusa laulu on kirjutanud. See on tõesti ilus laul, mida sa kenasti ette kandsid. 

Tanja: Sa ikka valisid hea laulu endale pähkliks. Minu arust on Demi üks parematest lauljatest üldse ja ütleme, et 85 protsenti tuli ära. Kui Demi seda laulab, tulevad mul alati pisarad, sina jõudsid peaaegu silmadeni.

Rita: See on üks väga ilus lugu ja seda valida on suur risk, sest see on paljudel ka kõrvas. Mulle väga meeldis. Selle saate fenomen on see, et need inimesed, keda me teame ja tunneme, saavad näidata end teisest küljest. Ja need, keda me ei tunne, saavad näidata, et nad olemas.

Andrus: Mulle piisas sellest 85 protsendist täiesti. See on õudselt keeruline laul ja sul tuli väga hästi välja. 

Valter Soosalu – Peeter Volkonski «Mina olen juba suur»

Tanja: Ma tegelikult vaatasin, et see oli The Tuberkuloited 60 aastat hiljem! Päris huvitav lastelaul. Väga särtsakas vanamees oled.

Rita: Sa oled uskumatult andekas inimene! Tundes ise juba aastakümneid Volki ja kui sa sealt liftist ilmusid, oli ehtne Volk! Mul tekkis ka selline tunne, et mida me seal teatrikoolis tegime...

Andrus: See on üks hämmastavamaid metamorfoose, mida ma siin laval näinud olen. Mul tuleb meelde, mida Volk ütles:alkoholism on kohutav, laastav ja varase surmaga lõppev haigus, aga kulgeb väga lõbusalt.

Olav: Mulle hirmsasti meeldis!

Andres Dvinjaninov – LMFAO «Party Rock Anthem»

Rita: Sul on veel energiat või? Täiesti hull värk, mida sa tegid! Ma vaatan sind nüüd uue pilguga.

Andrus: Pooled need tantsupoisid viidi kiirabiga minema praegu, mulle tundub. Kaine peaga ei tee selliseid asju. Sa peaks oma keha pärandama mingisele instituudile, las uurivad. Ma olen kadedusest roheline! Mine ära! Mul hakkab halb sind vaadates.

Olav: Ma tõesti naersin oma tagumiku lõhki. See on asi, mida ma ei osanud oodata. Seda, kuidas tuleb Justamendi trummimees ja hakkab esitama seda lugu, seda ma ei osanud ette näha.

Tanja: Üliäge oli vaadata! Mitte LMFAO, vaid LMFA-štoooo? Seda oli nii mõnus vaadata! Mina olen ka natuke roheline kadedusest.

Marta Laan – Florence Foster Jenkins «Queen of the Night»

Andrus: Mida sa oskad öelda selle peale? Mõtle, kui sa oleks jäänud selliseks. Ma kartsin seda numbrit väga, sest ma kardan, et ma olen elu jooksul mõned korrad olnud samas kvaliteedis.

Olav: Oi, see oli tore number jälle. Sa andsid mulle julgust laulutundi minna. See oli õpetlik etteaste ja vokaalselt väga hea. 

Tanja: Sa tegid nii hästi! Ma hoidsin pöialt, et sa paneksid mööda täiega. Inimesel, kes oskab laulda, on väga raske ülesanne mööda laulda. Ülihästi! Mulle meeldis see karakter. Tõsimeeli esinev vananev täht, kes tahab oma anda oma musikaalsust inimesteni. See oli siiras rõõm.

Rita: Mina tõusin südamest püsti. See ausus, millega sa seda tegid - kui sa teed midagi ausalt, siis saad tagasi ka ausalt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles