Briti naist võib Egiptusesse valuvaigistite toomise eest ees oodata surmanuhtlus (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevad ravimid.
Erinevad ravimid. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Egiptuses peeti kinni Briti naine, kes sisenes riiki abikaasas seljavalu leevendamiseks kaasa võetud valuvaigistitega, vahendab Independent. 

33-aastane Laura Plummer arreteeriti Egiptuse lennujaamas, kui tema kohvrist leiti kaht sorti valuvaigisteid. Meedia teatel kirjutas Plummer alla 38-leheküljelisele araabiakeelsele avaldusele, mis naise arvates tema vabastamiseks vajalik oli. Teda hoiti lennujaama väikeses kongis ligi kuu aega veel 25 teise naisega .

Plummeri venna sõnul öeldi tema perele, et õde võib ees oodata kuni 25-aastane vangistus ja üks advokaat olevat maininud isegi surmanuhtlust. Ta lisas, et Plummer võeti vahi alla uimastikaubitsemise eest, kuigi tal oli kaasas vaid väike kogus ravimeid oma egiptlasest abikaasale, keda ta külastab kaks kuni neli korda aastas.

Plummeril oli kaasas 29 lehte tramadooli- nimelist valuvaigistit jalisaks veel veidi naprokseeni, mis on põletikuvastane  valu vaigistav ravim. 

Plummeri vend lisas, et õde vangis vaatamas käinud pereliikmed ei tundnud teda äragi. «Nad ütlesid, et ta on tundmatuseni muutunud. Et ta näeb nagu zombi välja.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles