Valga kindlustas korvpalli meistriliigas turniiritabeli teist kohta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik (mänguvormis)
Rain Raadik (mänguvormis) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalli meistriliigas peeti täna kaks kohtumist. Tasavägise mängu pakkusid BC Valga-Valka ja Pärnu Sadam, 93:87 võidu sai kirja kodumeeskond Valga.

Valga parimana viskas täna Kristaps Miglinieks 21 silma, Roberts Freimanis sai kirja 18 ning Edgars Lasenbergs 15 silma. Parima eestlasena viskas Valga kasuks Rain Raadik 14 punkti ja noppis 11 lauapalli. Pärnu parimana viskas Rannar Raap 19 punkti ning andis 11 korvisöötu.

Kui Valga hoiab tabelis viie võidu ja ühe kaotusega teist kohta, siis Pärnu on võidu ja viie kaotusega seitsmendal positsioonil.

Teises tänases mängus alistas Rapla 92:60 Audentese. Nolan Cressler viskas noormeeste korvi 16 silma, Audentese parim oli 17 punktiga Ron Arnar Pehka. Rapla on turniiritabelis nelja võidu ja kahe kaotusega kolmas, Audentes on kaotanud kõik kolm mängu ning on Pärnu järel tabelis viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles