Fotod: Eesti suusatajad said võimeid võrrelda Norra suusatippudega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suusatajad kohtusid treeningradadel ka Norra tippudega
Eesti suusatajad kohtusid treeningradadel ka Norra tippudega Foto: Team Haanja

Olümpiatalveks valmistuv Team Haanja treenis nädalapäevad tagasi Itaalias Van Senales kõrgmäestikus, kus muuhulgas tegelesid ettevalmistusega ka teiste riikide suusatipud.

Team Haanja liikmed kirjutasid oma blogis, et võtsid Val Senalesesse minnes teadliku riski ning seetõttu mindi kõrgmäestikku elama ja treenima, et olla valmis esimesteks olümpia katsevõistlusteks Põhja-Soomes.

«Äsja lahkus siit Soome paremik eesotsas Ivo Niskaneni ja Krista Pärmakoskiga, nagu ka rootslased koos oma liidrite Stina Nilssoni ja Charlotte Kallaga. Ka šveitslaste au ja uhkust Dario Colognat ning Norra staare Petter Northugi, Martin Johnsrud Sundbyt ja Marit Bjorgenit kohtab suusarajal igapäevaselt. Eile lõpetas kõrgmäestikulaagri Venemaa «Dream Team», kus vägede ülemjuhataja Markus Crameri käe all harjutavad nii Sotši olümpiavõitja Aleksandr Legkov kui ka tulevane olümpiavõitja Sergei Ustjugov. Maailma paremik on just siin ja praegu harjutamas! Ehk nagu ütleks Priit Pullerits: kui Sind ei ole praegu Val Senaleses- siis Sind ei ole olemas!» kirjutati blogis.

Kuidas eestlaste treeningud välja nägid, loe ja vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles