Enim meediakajastust sai oktoobris Keskerakond

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna õhupallid
Keskerakonna õhupallid Foto: Toomas Huik

Eesti meedia mainis oktoobris parteidest enim Keskerakonda, mis ületas uudisekünnise 4456 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel järgnes Keskerakonnale Reformierakond 3483, Sotsiaaldemokraatlik Erakond 2894, Isamaa ja Res Publica Liit 2337, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond 2305 ja Vabaerakond 502 mainiskorraga.

Parlamendivälistest erakondadest ületas erakond Eestimaa Rohelised uudisekünnise 156, Eestimaa Ühendatud Vasakpartei 108, Rahva Ühtsuse Erakond 30, Eesti Vabaduspartei - Põllumeeste Kogu 14 ja Eesti Iseseisvuspartei 11 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Parlamendiväliste erakondade puhul on arvestatud ainult kajastusi kirjutavas meedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles