Päästeamet nõuab Pärnu kesklinna kaile piiret

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne päästekeskuse ennetusbüroo tegi teisipäeval Pärnu raele ettepaneku paigaldada kesklinna kai äärde piirded. Linnavalitsus sinna siiski piirdeid ei paigalda, kuna need pole kai projektis ette nähtud.
Lääne päästekeskuse ennetusbüroo tegi teisipäeval Pärnu raele ettepaneku paigaldada kesklinna kai äärde piirded. Linnavalitsus sinna siiski piirdeid ei paigalda, kuna need pole kai projektis ette nähtud. Foto: Ants Liigus

Päästeamet ei taha kuidagi leppida Pärnu linnavalitsuse seisukohaga, et kesklinna kai äärde pole piiret vaja. 

Lääne päästekeskuse juhi Heiki Soodla sõnul jätkab päästeamet Pärnu linnavalitsusega kaile piirde paigaldamiseks läbirääkimisi. «Me ei saa olla rahul teadmisega, et linnaruumis on koht, mis on inimestele reaalselt ohtlik,» lausus Soodla. «Selle selge märgina on meile teada kaks sündmust: hiljutine õnnelik õnnetus lapsega ja traagilise lõpuga juhtum 2014. aastal, kui sealsamas uppus vette tõugatud mees.»

Soodla toonitas, et lisaks puuduvatest piiretest tulenevale ohule pole Pärnu kesklinna kailt vette kukkunutel võimalik end kõrge betoonseina ja jõe kiire voolu tõttu ise päästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles