Mis oli Texase massimõrvari motiiv? (1)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sutherland Springs baptistikogudus, kus pühapäeval leidis aset vähemalt 26 inimelu nõudnud massitulistamine.
Sutherland Springs baptistikogudus, kus pühapäeval leidis aset vähemalt 26 inimelu nõudnud massitulistamine. Foto: Jay Janner/AP/SCANPIX

Pühapäeval, kohaliku aja järgi kell 11.20 hommikul (Eesti aja järgi kell 8 õhtul) astus üleni musta riietatud Devin Patrick Kelley hommikuse jumalateenistuse ajal Ühendriikides Texase osariigis asuvasse kirikusse, avas tule ja tappis 27 inimest. 

«Meil on kaks bensujaama, kirik, seltsimaja, postkontor, pudi-padi kauplus ja rehvipood,» kirjeldas kirikust üle tee väikest ettevõtet omav Dana Fletcher väikelinna Sutherland Springsi, kus Kelley massimõrva sooritas. Linnakeses elab umbes 400 inimest. Suurem linn San Antonio asub ligi 50 kilomeetri kaugusel idas.

«Mu isa nägi tulistajat kirikusse kõndimas ja siis kuulis ta laske ning jooksvaid inimesi,» kirjeldas 26-aastane kohalik David Flores CNNile. «Valitses täielik kaos, inimesed olid üleni verised ja röökisid.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles