Politsei kontrollib Pärnust kadunud mehe kohta laekunud uusi vihjeid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastane Johannes.
19-aastane Johannes. Foto: Lääne prefektuur

Politsei ja vabatahtlikud ei otsinud nädalavahetusel ja esmaspäeval maastikult 29. oktoobri varahommikul Pärnus kadunuks jäänud 19-aastast Johannest, kuid politseile laekus nädalavahetusel paar vihjet.

Nädalavahetusel laekus politseile paar vihjet Johannese võimaliku liikumise osas, kuid need on praegu kontrollimisel, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja esmaspäeval BNS-ile. Ta lisas, et vajadusel käivitab politseui uuesti otsingud maastikult.

Praeguseks on politsei läbi vaadanud hulga turvakaamerate salvestisi, kuid nendelt pole olnud võimalik Johannese liikumistrajektoori tuvastada. «Kui tuleb uusi vihjeid või selgub midagi kaamerate salvestitelt, siis kindlasti kontrollime neid. Jätkame teabe kogumist eesmärgiga leida veel tunnistajaid, kes võisid näha Johannese liikumisi,» ütles pressiesindaja.

Tema sõnul on politseinikud ja vabatahtlikud käinud läbi Pärnu kesklinna, Mai rajooni, Pärnu jõeäärse ala, Vallikääru, Liiva tänava ja Sauga vallas Nurme külas asuva Johannese elukoha ümbruse. Piirivalve kaatripatrull on mitmeid kordi kontrollinud Pärnu jõge ning muuli ümbrust. Päästeameti drooniga kontrolliti Pärnus Mai rajoonis olevaid rannaäärseid alasid ning keskkonnainspektsiooni drooniga otsiti läbi Sauga vallas Nurme külas asuv Johannese elukoha ümbrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles