Hardi Volmer korraldab sünnipäeva puhul kõva peo

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer
Hardi Volmer Foto: Erlend Štaub

Singer Vingeri solistil Hardi Volmeril täitub 8. novembril 60. eluaasta ning selle sündmuse tähistamiseks korraldab bänd 18. novembril Vaba Laval ühe võimsa kontserdi koos sõprade ja erikülalistega.

Hardi Volmer on poole oma elust pühendanud ansamblile Singer Vinger ning nüüd tähistatakse üheskoos mehe suurejoonelist juubelit. «Aastate jooksul on olnud rõõm esineda ja koostööd teha fantastiliselt andekate inimestega ning mul on väga hea meel, et paljud neist meiega ka kontserdil üles astuvad,» sõnab sünnipäevalaps ise.

Erikülalistena on kontserdil esinemas lisaks Singer Vingerile veel Riho Sibul, Vaiko Eplik, Marten Kuningas, Genka, Elina Born, Ott Lepland, Liisi Koikson, Jaan Pehk, Priit Volmer, Rene Soom, Peeter Kaljumäe, Joseph Miettinen.

«Usun, et nii värvikalt kontserdilt saavad elamuse kõik – nii lavalolijad kui ka loomulikult kuulajad. Ootan teid kõiki oma sünnipäevale,» kutsub Hardi Volmer.

Palju õnne tänasele sünnipäevalapsele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles