Tallink Silja meelelahutajad jäid töötasust ilma

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Europa.
Silja Europa. Foto: Õhtuleht

Mitmed meelelahutajad on Tallink Silja laevadel jäänud töötasust ilma, vahendab Svenska Yle Dagens Nyheteri.

Probleem oli meelelahutajaid vahendanud ettevõttes Event Cruises, mille juhtide minevikus on juba varasemaid pankrotte ja segaseid ärisuhteid. Viimase kolme aastaga on artistidel jäänud saamata 200 000 eurot.

Leping Tallinki ja Event Cruises`i vahel lõppes aprillis, kuid kaebused meelelahutajate vahendaja kohta puudutavad juba aega alates aastast 2013.

Tallink Silja Rootsi üksuse juht Marcus Risberg selgitas, et nad polnud teadlikud töötasude maksmata jätmisest kuni selle aastani. «Meil on väga kahju, et midagi sellist on juhtunud, » tunnistas Risberg, lisades, et nad lõpetasid koheselt lepingu Event Cruises`ega, kui said teada, et ettevõte ei maksa korralikult tasusid.

Samas ei saa Tallink Silja võtta vastutust teise ettevõtte tegevuse eest, märkis Risberg. Event Cruises ise pole olukorda kommenteerinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles