Texase tulistaja harjutas koerte peal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei peab valvet Texase kiriku juures.
Politsei peab valvet Texase kiriku juures. Foto: SCOTT OLSON/AFP/Scanpix

Endiste õhujõudude kolleegide väitel harjutas Texase kirikus 26 inimest tapnud mees laskmist koerte peal.

«Ta naljatas, et tahab kedagi tappa,» sõnas tulistaja Devin Kelley endine kolleeg Jessika Edwards.

Pärast seda kui Kelley 2012. aastal halva käitumise eest erru saadeti, hakkas ta Edwardsiga 2014. aastal uuesti suhtlema, teatades Facebookis, et ostab kokku koerasid, et neid tappa.

Edwards ei ole kindel, kas see tõele vastas, kuid märkis, et Kelley käitumine hirmutas teda sedavõrd, et otsustas mehega suhtlemise lõpetada.

Tema sõnul tundis Kelley ka haiglast huvi sarimõrvarite vastu, eriti 2015. aastal Charlestonis toimunud veretöö vastu, kus Dylann Roof tappis üheksa mustanahalist kirikukülastajat.

«Ta ütles «Kas see pole mitte lahe?» Ta ütles, et sooviks, et ka temal oleks julgust seda teha, kuid seni peab rahulduma koerte tapmisega,» lausus Edwards.

Kelley mõisteti kolm aastat tagasi süüdi loomade väärkohtlemises, kuid pääses trahvi maksmisega. Lisaks on teada koduvägivallajuhtumid tema naise ja väikelapse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles