Washingtonis paistab Trumpi taandamine ebatõenäoline

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah Thoburn töötab Washingtonis konservatiivses mõttekojas Hudson Institute, kus ta on spetsialiseerunud Ida-Euroopale, Venemaale ja Atlandi-ülestele suhetele.
Hannah Thoburn töötab Washingtonis konservatiivses mõttekojas Hudson Institute, kus ta on spetsialiseerunud Ida-Euroopale, Venemaale ja Atlandi-ülestele suhetele. Foto: Evelyn Kaldoja

Kuigi Venemaa-uurimine tõotab uusi paljastusi Donald Trumpi lähikondlaste kohta, ei tundu presidendi ametist taandamine tõenäoline, ütleb Hannah Thoburn Washingtonis tegutsevast konservatiivsest Hudson Instituteʼi mõttekojast.

- Kui võrrelda aega, mil Donald Trump ametisse astus, ja praegust, siis kas teda ümbritsev süsteem on temaga kohanenud või on pinged tema ümber pigem kasvanud?

Võib öelda, et mõlemat. Jätkuvalt on pingeid, palju pingeid, sest uuritakse presidendivalimiste ajal toimunut, mõned tema kampaaniameeskonna inimesed on nüüd vahi alla võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles