Hardi Volmer Tiina Kangro kriitikast: paistab, et olen hää kolleegi ootusi petnud (4)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Kangro, Hardi Volmer
Tiina Kangro, Hardi Volmer Foto: Elu24

Riigikogu liige, filmirežissöör ja muusik Hardi Volmer (SDE) imestab kolleeg Tiina Kangro (IRL) väljaütlemise üle viimase sotsiaalmeediakontol, nimetades seda kirglikuks raevuks.

«On küll nn boreaalse tusa aeg, aga tema raev on sedavõrd kirglik, et isegi silt on võetud varase kompartei sahtlist,» viitas Volmer väljendile «moraalne värdjas». 

«Tõukunud on tusk aga ajakirjaniku kirjutet teksti meelevaldsest tõlgendamisest, mis puudutab justkui minu praalimist, et pole tööd teind ja ei kavatsegi teha - see oleks nonsenss,» ütles Volmer ERRile, leides, et Kangro on ta sõnu vääralt tõlgendanud.

Riigikogu saadikukohast loobumist ei pea Volmer põhjendatuks ega kavatse seda ka teha. «See, et ma sel sügisel pole saanud täiel rinnal tööd teha ja olen seda vihjamisi ka maininud, no tule jumal appi!» kommenteeris Volmer.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles