Vanaema juurde kihutanud mees sai hoopis aresti

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10.06.2011, Germany, Berlin, Berlin - Autofahrer faehrt durch einen Tunnel. (QF, europ
10.06.2011, Germany, Berlin, Berlin - Autofahrer faehrt durch einen Tunnel. (QF, europ Foto: Caro / Sorge/Caro / Sorge

Laupäeval pidasid Jõhvi liikluspolitseinikud kinni ligi 150 kilomeetrit tunnis kihutanud sõidukijuhi. Täna määras kohus mehele karistuseks kuus päeva aresti ja võttis kolmeks kuuks mootorsõiduki juhtimisõiguse.

Suurel kiirusel liikunud sõiduautot BMW märkasid politseinikud kella 17 paiku Tallinn-Narva maantee 150. kilomeetril. Kiirust ületas mees vähemalt 55 kilomeetrit tunnis. Sõidukit juhtinud 22-aastase mehe suhtes alustati väärteomenetlust, ta peeti kinni ning kohtuistungit ootas ta arestimajas.

Ida prefektuuri vanemliiklusametnik Eduard Blaško sõnas, et mees vabandas oma tegu sellega, et kiirustas vanaema juurde. «Liigne kiirustamine võib liikluses lõppeda niivõrd traagiliselt, et koju enam ei jõutagi. Sügisene ilm toob endaga muutlikud ilmastikuolud ja peame arvestama, et ka teeolud võivad hetkega muutuda,» sõnas Blaško.

Kohtuotsus jõustub 28. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles