Raamat taastas Kanepi mänguisu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi estleb oma elulooraamatut
Kaia Kanepi estleb oma elulooraamatut Foto: Konstantin Sednev

​Aasta tagasi oli Kaia Kanepi teelahkmel, mõtiskledes karjääri lõpetamise üle. Nüüd on Kanepi äsja maailma edetabelis tõusnud esisaja sekka ning esitleb elulooraamatut. Kas just aastat tagasi alustatud biograafia päästis Kanepi karjääri? «Kui novembris hakkasime raamatuga tegelema, siis kõiki neid aegu ja sündmusi meenutades tuli tenniseisu tõesti tagasi,» tunnistab Kanepi (32).

Kalle Muuli ja Helen Sule kirja pandud teoses puudutab Kanepi kõiki endale valusaid teemasid alates kaaluprobleemidest, ebaõnnestunud koostööst treeneritega, võitlusest üksinduse ja õnnetu armastusega, aga meenutab ka parimaid võite ja emotsioone, mida iga tennisist tipphetkelgi ei pruugi tunda.

«Ma ei tahtnud teha midagi igavat, tahtsin teha midagi teistmoodi. Tahaksin ise lugeda ausat ja avameelset asja, ümber nurga jutud mind ei huvita. Võib-olla sellepärast on see raamat ka nii avameelne,» sõnab Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles