Lähinaabrid võtsid matil mõõtu

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikohakohtumises vormistas Viljandi maadleja Meelis Sillat Lätist tulnud armeenlase Rudolfs Aleksanjani üle kindla 10:0 punktivõidu.
Esikohakohtumises vormistas Viljandi maadleja Meelis Sillat Lätist tulnud armeenlase Rudolfs Aleksanjani üle kindla 10:0 punktivõidu. Foto: Elmo Riig

​Läinud nädalavahetusel peeti Viljandi spordihoones 22. korda Baltimaade ja Soome klubide vabamaadluse karikavõistlusi ning võidukarika noppisid oma kaaluklassis kaasateinud mõlemad Viljandi mehed Meelis Sillat ja Sten Orav.

Viljandlastest osales vaid kaks täiskasvanud maadlejat, sest haiguste laine oli Tuleviku klubi ridu tugevalt kärpinud. Sten Orav võttis võidu kehakaalus alla 61 kg ja Meelis Sillat kaalus alla 97 kg.

Sten Oraval piisas viie konkurendi ees esikoha võitmiseks kahe kohtumise võidust, sest loosi tahtel alustas ta turniiri vaba ringiga. Alagrupi võit tuli matšist Läti koondislase Dāvis Rimševicsiga, kelle ta alistas 6:5. Esikohakohtumises läks ta vastamisi Jelgava maadleja Valts Lutkevicsiga ning esikoha vormistas ta 14:3 võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles