Riigieelarve täitmise kontrolli veavad Sõerd ja Ivanova

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigieelarve kontrolli erikomisjoni liikmed.
Riigieelarve kontrolli erikomisjoni liikmed. Foto: Marie Kukk

Riigikogu eelarve kontrolli erikomisjon valis esimeheks Aivar Sõerdi Reformierakonnast, aseesimeheks sai Olga Ivanova Keskerakonnast. 

Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni tänasel istungil toimus erakorraline esimehe ja aseesimehe valimine. Erikomisjoni esimeheks valiti Aivar Sõerd ja aseesimeheks sai taas Olga Ivanova.

Riigieelarve kontrolli erikomisjonis on kuus liiget. Komisjoni kuuluvad veel Andres Ammas Vabaerakonnast, Inara Luigas Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, Andres Metsoja Isamaa ja Res Publica Liidust ning Henn Põlluaas Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast. 

Riigieelarve kontrolli erikomisjon on riigikogu komisjon, mis kontrollib koostöös riigikontrolliga Vabariigi Valitsust, et riigieelarve oleks täidetud ning riigi vara ja eelarve vahendeid kasutataks säästlikult, otstarbekalt ja õiguspäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles