Tallinlasi kutsutakse üles kodututele sooje riideid annetama

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune tasuta asjade turg.
Mullune tasuta asjade turg. Foto: Albert Truuväärt

Uuskasutuskeskus korraldab 30. novembril koos Tallinna Sotsiaaltöö Keskusega  kodu kaotanud inimestele tasuta asjade turu, millega seoses oodatakse tallinlastelt annetustena sooje üleriideid ja jalanõusid.

Tasuta asjade turg on juba kolmandat korda toimuv kutsetega üritus, kus kodu kaotanud inimesed saavad endale Uuskasutuskeskusest tasuta valida esemeid, mida neil parasjagu kõige rohkem vaja on. Tasuta võtmiseks on nii soojad riided, jalanõud, mänguasjad, raamatud, nõud kui ka kõik muu. Kohapeal pakutakse ka sooja suppi ja jooki.

Kuigi asju on Uuskasutuskeskusel kogunenud endalgi, kutsuvad nad appi ka linnarahvast. Eriti on oodatud meeste soojad üleriided ja jalanõud ning sokid-kindad-sallid. Oma asjad saab tuua kuni 30. novembri kella 17-ni Arsenali Uuskasutuskeskusesse (Erika 14). Arsenali Uuskasutuskeskus on muul ajal lahti E–R 10–18 ja L 10–16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles