Elon Musk otsib naist (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: PETER PARKS/AFP

Meie ajastu innovatsioonivaldkonna suurim visionäär Elon Musk jäeti maha, ta on armuvalus ja raskustes uue kaaslase leidmisega.

Suhte Elon Muskiga lõpetas augustis näitlejanna Amber Heard. Mees ütles seejärel väljaandele Rolling Stone, et ei suuda olla õnnelik pikaajalise suhteta ning otsib nüüd nõuandeid, kellega võiks järgmisena kohtamisele minna, kirjutab Business Insider.

«Ma lõpetasin just suhte tüdruksõbraga. Ma olin sügavalt armunud ja see tegi mulle väga haiget,» ütles Tesla ja SpaceXi juht ajakirjale.

Näiteja Johnny Deppist aastal 2016 lahutanud Amber Heard hakkas Muskiga avalikult käima selle aasta aprillis, kui paar postitas ühiseid fotosid Instagrami.

Juba augustis ütles Heard sealsamas Instagramis, et suhe on küll lõppenud, kuid nad jäävad teineteisest sügavalt hoolima ja on jätkuvalt lähedased. Heard märkis, et tal tuli läbida «raskeid, väga inimlikke aegu».

Muski sõnul oli lahkuminek pigem Heardi idee kui tema oma. «Ma arvan, et tema lahutas pigem minust kui mina temast,» ütles Musk. «Kui ma pole armunud, kui ma pole pikaajalises suhtes, siis ei suuda ma olla õnnelik. Üksi magamine tapab mu.»

Musk on olnud abielus kolmel korral. Tõsi, kahel korral ühe ja sama naisega – Briti näitlejanna Taluah Rileyga. Tal on viis poega.

Paistab, et miljonärist hüperintelligendil pole aga uue naise leidmine sugugi kerge ülesanne.

«Kas kuskil on keegi, kellega ma võiksin teie arvates kohtama minna?» küsis Musk. «Minu jaoks on raske isegi inimestega kohtumine.»

Eesti on välja pakkunud, et Elon Muski Tesla võiks oma järgmise tehase rajada Pakri saartele. Miks mitte leida talle siit ka...

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles