«Vanamehe» multikast saab täispikk film

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamees
Vanamees Foto: ERR

Apollo grupp käivitas uue produktsiooniettevõtte Apollo Film Productions, mida asus juhtima seni Apollo Kino turundusjuhina töötanud Tanel Tatter.

Tatteri sõnul on ta Apollo Kinos produktsioonitööd teinud turundusega paralleelselt algusest peale, ent nüüdseks on selle maht võtnud täiesti uued mõõtmed ja vajab eraldi pühendumist omaette üksusena. «Paljud projektid saavad kindlasti jätkuvalt sündima ühise pingutusena koos Apollo Kinoga,» selgitas Tatter.

Tatteri kinnitusel tihe töö juba käib – paljud projektid on jõudnud või jõudmas publikuni ning juba praegu on valitud välja tugevad partnerid ja tehakse ettevalmistusi järgmisteks hooaegadeks. «Juba täna võin kindlalt öelda, et meie järgmine hooaeg saab olema erakordselt põnev ja ambitsioonikas. Kirsiks tordil saab olema täispikk animatsioon «Vanamees: Hull lehm»,» märkis Tatter.

Ettevõtte projektide seas on oktoobri keskel esietendunud koguperelavastus «Piip ja Tuut: pimedas ja teki all», mida nautis eelmisel kuul 2500 vaatajat ning mille etendused jätkuvad Tallinnas detsembris ja jaanuaris ning liiguvad siis edasi Apollo Kino saalidesse Tartus ja Pärnus.

Järgmine värske etendus «Tramp ja Puutin» esietendus Tallinnas 31. oktoobril ning sellele on müüdud juba üle 6000 pileti. Uuel aastal liigub ka see etendus Tallinnast Tartusse ja Pärnusse. 

24. novembril esietendub eneseirooniline komöödia «Mehed», mille proovid on olnud väga edukad ja piletimüük on alanud väga hoogsalt.

 Novembris esilinastus Apolloga Kinoga koostöös produtseeritud verivärske menufilm «Svingerid». Ettevõtte aasta suurimaks väljakutseks on aga täispikk animatsioon tööpealkirjaga «Vanamees. Hull lehm».

Apollo teeb tihedat koostööd ka Kinoteatri meeskonnaga, kellega koos toodi eelmisel hooajal lavale komöödia «Once Upon a Time in Estonia», mida vaatas ligi 15 000 inimest ning mida soovitakse võimalusel Tartus peagi uuesti lavale viia. Hetkel töötavad Apollo Film Productions ja Kinoteater koos aga uue eksperimentaalse dokumentaalfilmi valmimise kallal.

Apollo Film Productions OÜ juhatuses on lisaks Tanel Tatterile ka produtsent Veiko Esken ning Apollo grupi suuromanik Ivar Vendelin. Tatteri asemel asus Apollo Kino turundusjuhiks varem Omniva turundusjuhina töötanud Kristi Veskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles