Galerii: Heateo festival Tammsaare pargis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tammsaare pargis toimub täna Lions Klubide korraldatud Heateo festival.


Eesti lionspiirkonna juhi Vello Tamme sõnul on Heateo Festivali näol tegu unikaalse avaliku üritusega, kus vabatahtlikud heategijad Eesti lionsorganisatsioonist pakuvad võimalusi teha väikese sisseostu sooritamisega suuri annetusi abivajajate toetuseks.

Seekord läheb annetustest saadav raha peamiselt kahele pimedale üliõpilasele Maarjale ja Ališerile, et nad saaksid veel sel aastal endale ülimalt olulised abilised, kes on neile piltlikult öeldes silmade eest – eritreeninguga pimedate juhtkoerad. Samuti kogutakse raha, et abistada asenduskodude/lastekodude andekaid lapsi huvitegevuses.

Festivalil astuvad üles Ivo Linna ja Anti Kammiste ansambel, Suisapäisa, ansambel Sireli, Andrus Kasesalu Boogie Company, plaatpillide ansambel Xilofono, Erich Krieger, Terje Treimani Tantsustuudio, ansambel Funkoes, rahvatantsijad «Jürid Marid», Kristjan Toturov trompetil, viiuldaja Natali Ketšek , Estonia solistid ja Soome noortebänd WindFall.

Heateo festivali korraldajad on Eestis üle 20 aasta heategevusega tegelenud Rahvusvahelise Lions Klubide Eesti Organisatsiooni lionsid. Festivali aitab rahastada Kodanikuühiskonna Sihtkapital.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles