Video: Sylvester Stallone eitab, et ründas aastaid tagasi 16-aastast tüdrukut seksuaalselt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Hollywoodi raputab alates oktoobrist seksuaalahistamiste ja vägistamiste pinnaletulek ning esimene, keda selles süüdistati, oli produtsent Harvey Weinstein.

USA ja Briti meedia teatel ründas Sylvester Stallone 1986. aastal  Las Vegases 16-aastast tüdrukut seksuaalselt  ja tüdruk tegi selle kohta politseile avalduse.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Väidetavalt kohtus tüdruk Stallone’iga Las Vegase Hiltoni hotellis, selle kohtumise korraldas näitleja David Mendenhall, kes mängis filmis «Over the Top» Stallone’i tegelase poega.

Tüdruk vestles staariga ja küsis temalt autogrammi. Stallone uuris, kui vana ta noor vestluskaaslane on ja ta sai vastuse, et 16-aastane.

Tüdruk kutsuti hiljem veel tagasi, kuid siis toimus kohtumine 27. korrusel asuvas hotellitoas. Meedia teatel oli Stallone koos oma ihukaitsja Michael De Lucaga ja nad mõlemad üritasid teda seksile sundida. Tüdruk olevat teinud nii näitlejale kui ta ihukaitsjale oraalseksi.  Stallone olevat noort naist ähvardanud, et kui ta kellelegi juhtunust räägib, siis lõpeb see talle halvasti.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Stallone’i esindaja Michelle Bega teatel eitab staar, et ta aastaid tagasi alaealist seksuaalselt ründas ja teda seksile sundis.

«See on järjekordne väljamõeldud lugu, mida serveeritakse õigete seksuaalrünnakute pinnaletulekulaviini seas. See, mis aastaid tagasi aset leidis, on lihtsalt kuulujutu tasemel. Meie andmetel ei ole politseil selle kohta dokumenti,» lisas esindaja.

Las Vegase politsei pressiesindaja Laura Meltzer teatas, et nende elektroonilises andmebaasisi ei ole andmeid nende juhtumite ja avalduste kohta, mis tehti 1980. aastatel ning seega ei saa nad kinnitada meedias esitatud väidet, et Stallone’i kohta tehti avaldus.

Meedia teatel said nad oma andmed Las Vegase politsei sekusaalrünnakutega tegelenud osakonna endiselt juhilt.

Stallone on vähemalt kümnes meesstaar, keda süüdistatakse aastatetaguses sekusaalvägivallas.

Kõige suurema mainekahju on saanud staarnäitleja Kevin Spacey, keda kümned mehed süüdistavad ahistamises. Spacey juhtum sai alguse, kui näitleja Anthony Rapp teatas, et ta oli 14-aastane, kui 26-aastane Spacey teda vägistada üritas.

Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: NICHOLAS KAMM/AFP/Scanpix

Spacey vabandas Rappi ees, teatades, et ta ei mäleta väidetavalt 1986. aastal New Yorgis tema korteris toimunud juhtumit. Spacey tuli samas kapist välja ja teatas, et on gei.

Menusarjas «Kaardimaja» poliitik Frank Underwoodi mänginud Spacey kaotas töö ja läks sõltuvusravile.

Lisaks Hollywoodi staaridele süüdistatakse ka paljusid poliitikuid ja sportlasi seksuaalses ahistamises ja vägistamises.

«Rambo» ja «Rocky» filmide staar Sylvester Stallone sündis 6. juulil 1946 New Yorgis ning ta filmikarjäär sai alguse 1970. aastate alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles