Vanalinna Bermuda kolmnurgast kadus tuntud kõrts

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nn Bermuda kolmnurga baarid Tallinna vanalinnas.
Nn Bermuda kolmnurga baarid Tallinna vanalinnas. Foto: Liis Treimann

Tallinna vanalinnas, niinimetatud Bermuda kolmnurgas asunud St. Patricku kõrts pidi oktoobri lõpus uksed kinni panema. 

Põhjuseks vanalinna meelelahutusasutustele kehtestatud öised alkoholimüügi ja lahtiolekuteaegade piirangud, mis ei lubanud St. Patrickul enam senisel kujul tegevust jätkata, selgitas kõrtsiketi juhatuse liiga Priit Vahe BNSile.

Ettevõte avas Vahe sõnul kolmapäeval uue kõrtsi vanalinnas aadressil Pikk 45. «Õnnestus uus koht leida ja tänu sellele õnnestus ka töökohad säilitada,» ütles Vahe.

Tallinna linnavalitsuse 2015. aasta korraldusega kohustati üheksat vanalinna baari lõpetama alkohoolse joogi müük kellaaegadel 00.00 - 05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 01.00 - 05.00.

Samuti kohustus otsus piirama toitlustamise ja meelelahutusprogrammi pakkumine kellaaegadel 00.00 - 05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 02.00 - 05.00 eesmärgiga tagada Tallinnas Suur- Karja, Vana-Posti ja Müürivahe tänavate piirkonnas avalik kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles