Rotermanni kvartalis avatakse turg

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotermanni kvartalis toimusid euro-teemalse reklaamfilmi võtted, mida teostas Catapult Film.
Rotermanni kvartalis toimusid euro-teemalse reklaamfilmi võtted, mida teostas Catapult Film. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinnas Rotermanni kvartalis avatakse juunis eesti kaupade turg, mis jääb avatuks suve lõpuni.

Turupäevad on teisipäevast pühapäevani kell 9-18 ja seda alates 1. juunist kuni 31. augustini, ütles turgu käivitava MTÜ Artlandi projektijuht Terje Tartes ERRi uudisteportaalile.

Turg jaotub kaheks - Artlandi kunstiväljakut ümbritsevaks turulettidega osaks ning Rotermanni kvartali väljakul asuvaks käsitööturuks.

Huvilised, kes soovivad turule oma toodangut või kaupa müüma tulla, saavad täpsemat teavet Artlandi Facebook'i lehelt või saates oma kontaktid terje@artland.ee või merike@artland.ee, infot saab ka telefonil 55 655 005.

Lisaks turule muutub Tallinna kesklinna ja sadamaala vahel asuv Rotermanni väljak Artlandi tänavakunsti väljakuks, kus saab igal nädalal neljapäevast laupäevani kell 12-17 nautida erinevaid tänapäevaseid kunste ilma saali ja lavata, spontaanses ja vabas atmosfääris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles