Kontaveidi ja Kanepi supermatšile on pileteid ostetud ka Kaimani saartelt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit võivad edu korral Austraalia lahtistel neljandas ringis vastamisi minna.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit võivad edu korral Austraalia lahtistel neljandas ringis vastamisi minna. Foto: Reuters / Scanpix

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Kohtumisele on pileteid soetatud 34 erinevast riigist. 

Suurima pealtvaatajatearvuga tennisemängu Eesti spordi ajaloos külastavad muuhulgas spordihuvilised, kes on pääsme ostnud Austraaliast, Ameerika Ühendriikidest, Kaimani saartelt, Prantsusmaalt ja Belgiast. Kokku on pileteid müüdud 18. novembri seisuga ligikaudu 4000.

21-aastane Kontaveit paikneb maailma edetabelis 34. positsioonil, temast 11 aastat vanem Kanepi leiab end 100. tabelirealt. Mõlemal tennisistil oli lõppenud hooaeg äärmiselt edukas, kuid Kontaveidi tänavune teenistus oli kogenumast kolleegist veidi suurem.

Eesti Meedia Tennis Cupi auhinnafond on 80 000 eurot – 50 000 võitjale ja 30 000 kaotajale. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles