Pareiko endine koduklubi soetas kurva saatusega mängija

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko mängis Krakowi Wislas aastatel 2011-2013.
Sergei Pareiko mängis Krakowi Wislas aastatel 2011-2013. Foto: MICHAEL KOOREN/REUTERS

Eesti jalgpallikoondises 65 kohtumist pidanud Sergei Pareiko endine koduklubi Krakowi Wisla sõlmis hooaja lõpuni kestva lepingu Marcin Wasilewskiga.

37-aastane keskkaitsja kuulus viimased neli hooaega Inglismaa meeskonna Leicester City hingekirja. Eelmise hooaja järel lõppes Wasilewskil Rebastega (Leicester City hüüdnimi – toim) leping ning seejärel hakkas poolakas õnne otsima vabaagendina. Temaga otsustas käed lüüa Poola läbi aegade edukaim meeskond Wisla.

2015-16 hooajal jalgpalliajalugu teinud ja Inglismaa meistrivõistlused võitnud Leicester City kuldsest meeskonnast ei saanud mitmed mängijad võitjamedalit kaela. Üheks õnnetuks osutus just Wasilewski. Selleks peab mängija osalema vähemalt viies kohtumises, kuid Wasilewski pääses väljakule vaid neljas mängus.

Wisla on 14-kordne Poola meistermeeskond. Pareiko mängis seal aastatel 2011-2013 ning krooniti hooajal 2010-11 ka meistriks. Kokku pidas Eesti koondise endine väravavaht Poola liigas 64 matši. 

Käimasoleval hooajal on Wisla kogunud kaheksa võitu, kolm viiki ja viis kaotust ning paikneb liigatabelis kolmandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles