Eesti tennise aastalõputurniiri võitsid Vladimir Ivanov ja Katriin Saar

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov (vasakul) ja Morten Ritslaid.
Vladimir Ivanov (vasakul) ja Morten Ritslaid. Foto: Eesti Tennise Liit

Tere tennisekeskuses selgusid täna aastalõputurniiri Alexela Masters võitjad. Meestest teenis võidukarika Vladimir Ivanov ja naistest Katriin Saar.

Finaalis oli Vladimir Ivanov vastamisi Morten Ritslaidiga, võit tuli tulemusega 6/4, 6/3. Poolfinaalides võitis Ritslaid Siim Troosti 6/7(5), 6/2, 6/4 ja Ivanov alistas Karl Kiur Saare 6/3, 6/2.

Naiste konkurentsis olid vastamisi seni võitmatud Katriin Saar ja Lissi Kubre. 15aastased tüdrukud näitasid ilusat tennist, eriti teises setis.

Kohtumise ja ühtlasi Mastersi karika võitis Saar tulemusega 1/6, 7/6(5), 6/3. See oli ainus kolmesetiline kohtumine naiste konkurentsis.

Varasemalt alistas Kubre tasavägistes kohtumistes Sofiya Chekhlystova 6/3, 7/5 ja Tuule Tani 6/4, 7/5. Saar sai jagu Cheklystovast 6/0, 6/2 ja Tanist 6/3, 6/3. Cheklystova võitis Tanit 6/3, 7/6(1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles