Raplamaal sai kolme sõiduki kokkupõrkes viga neli inimest (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raplamaal Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 87. kilomeetril juhtus täna õhtul liiklusõnnetus, kus kolme sõiduki kokkupõrkes sai viga neli inimest.

Vigala vallas Jädivere küla lähistel juhtus PPA pressiesindaja teatel kella poole 18 paiku liiklusõnnetus, kus põrkasid esialgsetel andmetel kokku kaks sõiduautot: Volkswagen Passat ja Renault Laguna. Volkswageni roolis oli 26-aastane mees ja seal viibis reisijana 19-aastane naine. Renault roolis oli 52-aastane mees ja ka selles sõidukis oli kaasreisija, 47-aastane naine. 

Pärast kahe sõiduauto kokkupõrget sõitis Volkswagenile ja Renault'le omakorda otsa kaubik Ford Transporter, mille roolis oli 60-aastane mees.

Sündmuskohalt viidi haiglasse neli inimest, kahe sõiduauto juhid ning reisijad. Ford Transporteri juht vaadati üle kohapeal, haiglaravi ta ei vajanud.

Liiklusõnnetus juhtus sirgel teelõigul. Esialgsetel andmetel sadas liiklusõnnetuse toimumise ajal kerget vihma ja teekate oli märg.

Liiklusõnnetuse kõiki asjaolusid ja põhjuseid selgitab välja menetlus. 

Tee suleti ja liiklus suunati ümber. Maanteeameti teatel suunati liiklejad ümbersõidule Päärdu-Leibre ja Silla-Jädivere kaudu. Kella 20.42 ajal teatas maanteeamet, et liiklus Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel on jälle taastatud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles