Suure matši ootuses: kui kiiresti pall ajutisel väljakul põrkab?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi treening Saku suurhallis
Kaia Kanepi treening Saku suurhallis Foto: Mihkel Maripuu

Eesti särava tennisehooaja lõpetab Eesti Meedia Tennis Cup, kui Saku Suurhallis lähevad täna vastamisi Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Naistennisistid pandi ka uude olukorda.

«Kui turniirideks valmistudes tead üsna täpselt, millised olud ees ootavad, siis homse kohtumise puhul on teadmatust märksa rohkem. Me ei tea ju näiteks veel sedagi, millisel väljakukattel mängima hakkame,» tõi Anett Kontaveit eile päeval välja olulise teguri.

Nii tema kui ka Kaia Kanepi saavad Saku suurhalli paigaldatud platsiga esmatutvuse teha alles täna hommikul. Kummalgi on harju(ta)miseks antud üks tund.

Kõnealune kate on toodud Leedust. Suurhalli põrandat tavapäraselt ehtiv korvpalliväljak võeti üles ja tenniseareen rulliti ajutiselt selle asemele (mitte peale). Mängu korraldamisega tegelev Eesti tenniseliidu peasekretär Allar Hint lausus, et üsna keeruline on tellitud katte omadusi neis tingimustes kirjeldada.

«Arvestades, et see rullitakse betooni peale, võib eeldada, et näeme mängu väga kiire põrkega väljakul,» märkis Hint.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles